Koulu

Koulu ja päiväkodit samassa rakennuksessa

Steinerkoulu on 12-vuotinen yhtenäiskoulu, josta Rovaniemellä toteutuu peruskouluaste, luokat 1-9. Steinerkouluun voi ilmoittautua vaikka jo vauvana. Virallinen kouluunilmoittautumispäivä on sama kuin Rovaniemen kaupungilla, jolloin kaikki seuraavan syksyn 1. luokkalaiset käyvät ilmoittautumassa omaan kouluunsa. Myös kesken lukuvuoden on mahdollista siirtyä steinerkouluun mille vain luokka-asteelle.

Lomakkeita

Hakeminen kouluumme onnistuu täyttämällä tämä lomake.
Tulosta, täytä ja lähetä meille oppilasta koskeva oppilastietolomake.
Tulosta tästä koululaisen poissaolo-anomus.
Tulosta tästä palautelomake. Palautetta voit antaa kaikesta kouluyhdistyksen toiminnasta.

Päiväkodit

Rovaniemen steinerkoulun yhteydessä toimii kolme päiväkotia, Lyyra, Vega ja Aurelia. Päiväkodit sijaitsevat samassa rakennuksessa steinerkoulun kanssa. Koulun ympäristö oppilaineen ja opettajineen tulee näin luontevasti tutuksi päiväkotivuosien aikana.

Ruokalista

Steinerkoulun ruokalista löytyy täältä:  http://www.edulappi.fi/fi/Opiskelijalle/Ravintolat/Steinerkoulu

Lataa tästä Steiner-kouluumme liittyvä opas

Lataa tiedosto itsellesi (DOCX, 39KB)