Iltapäivätoiminta

Tietoa iltapäivätoiminnastamme

Iltapäiväkerho

IP-kuva 3.Iltapäiväkerho sijaitsee koulun yhteydessä, joten siirtyminen sujuu vaivattomasti. Kerhotilana on iso ja tilava huone. Kerho on tarkoitettu ensimmäisen- ja toisen luokan- sekä kolmannen luokan erityisoppilaille. Tällä hetkellä kirjoilla on 23 lasta ja kaksi ohjaajaa.

Yhteystiedot ja toimintaan hakeminen:

• Iltapäivätoiminnan ohjaaja: Anneli Haarahiltunen p. 040 722 4782
  • Iltapäivätoiminnan apulainen: Trista Ramberg
  • Iltapäivätoimintaan hakeminen tapahtuu kaupungin kautta. Lomake löytyy täältä.
  • Täytä sähköinen tietolomake iltapäiväkerholaisesta täällä.

Toiminta ja hinnoittelu

IP-kuva 4.

Toimintamme on koulun alaista, joten haku tapahtuu kaupungin kautta. Kerhomaksu on vuoden 2016 elokuusta lähtien 90€/lapsi kuukaudessa. Toimintaa järjestetään tarvittaessa 17:00 asti.

Teemme yhteistyötä kodin ja koulun kanssa. Koulun loma-aikoina toimintaa ei järjestetä.

Viikkosuunnitelmaan kuuluu vapaa leikki, askartelu-, leivonta- sekä retkipäivä. Ulkoilemme kerhossa päivittäin koulun pihalla ja koulun lähistöllä. Kerhoaika on lapsen vapaa-aikaa, joten lapsi osallistuu halutessaan toimintoihin, paitsi metsäretkelle lähtevät kaikki mukaan.

Välipalat ja askartelu

IP-kuva 7Välipala tarjotaan klo 14:00 alkaen. Metsäretkipäivänä pakkaamme eväät reppuun ja nautimme välipalan luonnon helmassa. Lapset osallistuvat välipalan kattaukseen sekä esipesevät omat astiansa.

Askartelussa käytämme pääsääntöisesti kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Aihevalinnassa huomioimme vuoden kierron.

Iltapäiväkerho on hyvä tapa viettää aikaa koulupäivän loputtua turvallisten aikuisten kanssa.