Lounaalla on tarjolla ruokalassa kaksi ruokalajia ja niihin kuuluvat lisäkkeet. Kasvisruokapäivänä on tarjolla yksi ruokalaji ja lisäkkeet.
Erikoisruokavaliot toteutetaan terveydenhoitohenkilöstön todistuksen perusteella, erikoisruokavaliot sovitaan suoraan ravintolapäällikkö Eija Räikän kanssa (eija.raikka@rovasteiner.fi, p. 044 438 6834). Valmistettu ruoka on laktoositonta. Kalatonta tai eettistä ruokavaliota noudattaville on tarjolla kasvisruokavaihtoehto. Kouluruoan ravitsemuksellisen sisällön osalta noudatetaan kouluruokasuosituksia.
Elintarvikehankinnat tehdään Meiran ja Kespron tukusta sekä paikallisilta lähituottajilta. Tällä hetkellä lihatuotteet tulevat Meän Liha Oy:n toimittamana ja leivät Lapin Leipomosta. Suosimme lähi- ja luomuruokaa, tavoitteena on päästä keittiön toiminnan vähitellen käynnistyessä kahden tähden luomuravintolaksi, joka vastaa aiemmassa portaissa tasoa neljä kuudesta portaasta (https://www.luomuravintola.fi/portaiden-kriteerit).